Vi tilbyr

Vi tilbyr

Reparasjon

Har du vært uheldig og styrtet din drone? Vi kan reparere alle type droner. Vi har stort lager med deler til alle nyeste droner. I tilfelle noe vi ikke har på lager, så skaffer vi raskt med hjelp av vår samarbeidspartner som er størst i Norden innen RC. Vi kan reparere alt fra DJI, Walkera, Youneec, Racingdroner og flere andre type droner!

Droneservice

Vi tilbyr både bedrifter og private 1 års serviceavtale. Det betyr at du får gratis reparasjon og vedlikehold hele året, du betaler kun for deler. Du få andre fordeler som rabatter i nettbutikken, gratis opplæring. Du betaler et fast beløp, avhengig av hvilken drone du har.

Salg / innbytte

Ønsker du deg en ny drone? Eller har allerede en drone som du ønsker å bytte? Da har du kommet til rett sted. Vi tilbyr deg å oppgradere til en hyggelig pris. Vi selger både nye droner og demo modeller.

Konsultasjon

Hos oss kan du få konsultasjon til kjøp av ny drone eller bygging av racingdrone. Kontakt oss for å slå av en droneprat!

Vedlikehold

Service & Vedlikehold
Ved kommersiell flyging blir dronene brukt veldig mye så får man en del flytimer i løpet av året. For å være på den sikre siden så bør man alltid ta en dronesjekk, droneservice av alt utstyret. Vi tilbyr kontroll, gjennomgang av alle type droner. Vi går gjennom alt mekaniske deler for å få sjekket at alt er i orden.
Ønsker dere droneservice så er dere velkommen hos oss, vi har utstyr og alt som trengs for å gjennomføre dronesjekk/droneservice slik at dere er raskt i lufta igjen.

Foto og video

Ønsker du dronefoto eller dronevideo? Vi kan bistå med dette i Østfold, Oslo og omegn.

Vi kan levere reklamefilm, eiendomsfoto, og innhold til sosiale medier og markedsføring.

Skadetaksering

Ved skadetaksering går vi grundig gjennom hele dronen både teknisk og mekanisk. Alle skader/feil blir registrert også utifra det lages det en rapport.

Oppdatering / Kalibrering

Oppdatering er veldig viktig for å sørge at dronen fungerer optimalt. Det er like viktig å oppdatere Nettbrett/mobil, appen for alt skal fungere som det skal. Kalibrering av sensorer gjør at drona flyr enda mer presise. Kalibrering av IMU gjør at drona flyr mye mer satbilt. Om du har behov for hjelp er du velkommen hos oss

Bygging / Rracing droner

Trenger du hjelp til å sette sammen og finjustere en Racing drone. Vi selger nye droner og tilbyr også opplæring og oppstatshjelp.

Dersom du har krasjet racing dronen din er vi selvfølgelig behjelpelige med reperasjon, oppgradering eller oppdatering.

Vi har ett stort varelager med kvalitets deler til de aller fleste modeller, samt leveringsavtaler med noen av nordens største grossister.

Utleie

Vi har de fleste dronene fra DJI til utleie, som Phantom, Mavic og Spark.

Bestill tjeneste

Bestill reparasjon under 'droneverksted'

Kontakt Dronereparasjon

45 19 86 79

support@dronereparasjon.no

COPYRIGHT 2019 DRONEREPARASJON, ALL RIGHT RESERVED

Kontakt Dronereparasjon

45 19 86 79  support@dronereparasjon.no

COPYRIGHT 2019 DRONEREPARASJON, ALL RIGHT RESERVED